fredag, december 29, 2006

Fortfarande inga nyårsplaner

det är bara så , man måste vara förbannat tråkig. Eller också är det det faktum att man aldrig bjuder in till fest själv som gör det. Jag inser just att jag kommer bli mycket ensam som singel. *rysa*
Av dom vänner jag har är det TVÅ som själva hör av sig o vill hitta på något. Dvs där är kontakten och "påhittandet" väl tämligen ömsesidigt (tror jag, hoppas inte dom upplever mig som passiv) men i övrigt så är det faktiskt så att det är jag som ringer o undrar om vi ska göra något (oftast med barnen). Slutar jag ringa så går det månader. Jag har testat.
Jag vill inte vara ensam, men men....

~Zirie

5 kommentarer:

nattsudd sa...

Jag tror många är alldeles för lata (eller uppskattar inte sina vänner tillräckligt) för att orka hålla kontakten... Men det är mest synd om dem som missar en "riktig" vän. En som finns där i ur och skur för att lyssna när det behövs. ;-)

Zirie sa...

Det är sant Anna. JAG VET. Kommer en annan gång. Mest för att jag inte har råd att fara till Karlstad just nu o lite för att man kan itne ta sonen o dra o lämna M. helt själv.
/KRAM

------
Nattsudd...hmm... ur & skur....
jag tror att det handlar om "lathet" o för mycket "på gång" . Vägrar tro att folk kan uppskatta sina vänenr så lite.

*lever definitivt på hoppet*

/kram

~Zirie

Mia sa...

Men så är det väl för väldigt många... Varenda nyår och midsommar måste jag fråga vad folk ska göra. Vi får aldrig några inbjudningar eller frågor om vi ska hitta på något.
Och angående MSN - där är det bara en som kontaktar mig regelbundet utan att jag säger något först, och det är min bror.
Kanske inte mycket tröst, men du är inte ensam om att vara ensam sas.

Mia

MissParker sa...

Jodu.. När jag blev singel så var det ju så att nååågra just hade blivit totalt uppslukade av ett visst spel. Jag ropade, men det hades inte någon tid till övers :P
Gick ju över, tack och lov.
Men ja, det kändes så jävla ensamt!

Men man får ta sig i kragen, går ju inte att klaga på "alla andra" det blir till att göran något. Skaffa sig nya/flera vänner och andra intressen. Ta flera initiativ. Det ger sig med tiden.

Kram!

Zirie sa...

Men va fasen jag vet... men det känndes trist i förrgår.
Jag har vänenr som inte ens kommenteratt vår skillsmässa till mig, men till Mattias. Folk som jag trode skulle bry sig, folk som jag trode stoog lite nära oss båda men som uppenbarligen valt sida.
Det är så det blir har jag förstått på andra o man får bara acceptera.

Å hit kann folk bvara inte komma just nu eftersom vi som sagt står mitt upp i 1½ flytt (maken + ½ a sonens grejer ). Vi brukar ha "chili-date" med vännerna ju... men den hoppade vi i år... av förklarliga skäl. Känner mig lite bortglömd på vissa håll bara. Andra håll definitivt inte och på 3;e håll har jag gett upp för länge länge sedan.

Någon sa till mgi : " Du får helt enkelt ställa frågan om peronen ifåga fortfarande vill ha med dig att göra efter skillsmässan från maken" krasst men så kanske det får bli.

Well well 2007 ska ialla fall bli ljusare... oavsett hur min MSN lista ser ut o vilka fester o vilka vänenr som fortfarande här av sig i mörka stunder så väl som i ljusare. Just nu är jag skit dålig påa tt h¨ålla uppe kontakten själv så jag får väl skylla mig själv.

*rycker på axlarna*

nu ska här sovas.

~Zirie